Волонтерство за покликом серця: «Зробити життя кращим, може кожен із нас»

DL SOLUTION активно підтримує своїх співробітників, а також залучає колектив до важливих суспільних ініціатив

Волонтерство за покликом серця: «Зробити життя кращим, може кожен із нас»

У сучасному світі волонтерська діяльність стає не лише показником громадянської активності, але й ключовим елементом у посиленні суспільної згуртованості. Особисте волонтерство, незалежно від професійної сфери, відіграє значну роль у формуванні соціально відповідального суспільства.

DL SOLUTION активно підтримує своїх співробітників, а також залучає колектив до важливих суспільних ініціатив. Такий підхід допомагає не тільки розвитку волонтерства та благодійницької справам, а й формує єдине, цілісне й відповідальне суспільство.

Особистим волонтерством займається Антоневська Оксана, керівник групи центру дистанційних продаж компанії DL SOLUTION. Оксана – волонтер національної скаутської організації України «Пласт». Волонтерство для Оксани – поклик душі, першим враженням від цієї діяльності була радість від того, що вона допомагає іншим людям. Її мотивацією є допомога іншим, аби наш світ змінився та став кращим. І, повірте, вона завжди готова допомагати не словом, а ділом.

В ході волонтерської діяльності, Оксана у складі НСО «Пласт» активно співпрацює з Житомирським Військовим шпиталем, займається організацією соціально-культурних заходів та ярмарок на підтримку ЗСУ. Це лише маленька частина справ, якими опікується наша колега. Одними із чисельних проєктів в яких приймала участь Оксана, була організація масштабного гуманітарного збору. Завдяки даній ініціативі 18 госпіталів та реабілітаційних центрів отримали можливість повністю оновити власні бібліотеки. Загалом, спільними зусиллями вдалось зібрати понад 3 200 різних видів друкованих видань. З початком повномасштабного вторгнення Оксана, разом із членами НСО «Пласт» заснували перший в Житомирі волонтерський штаб «Перемога».

«Волонтерство є важливою складовою у забезпеченні допомоги тим, хто її потребує. У DL SOLUTION пишаються своїми співробітниками, адже багато з них обирають волонтерську діяльність як частину свого життя задля безкорисливого служіння іншим», – зазначили у компанії.

Контакти

Дзвінки на території України безкоштовні:

0 800 507 220

Зверніться до нас:

info@dl-sol.com.ua

Зв'язки з громадськістю:

pr@dl-sol.com.ua