Волонтерство за покликом серця: «Допоможи тваринам. Бородянка»

Після деокупації півночі Київщини, було зрозуміло, різним організаціям потрібна дуже різна допомога: від їжі та медикаментів до технічної та фінансової підтримки

Волонтерство за покликом серця: «Допоможи тваринам. Бородянка»

Триває руйнівна війна, знищуються природні території та ресурси, умови для проживання тварин як у дикій природі, так і спеціалізованих місцях. Від бойових дій гостро страждає велика кількість диких тварин, які знаходяться в зоопарках та заповідниках, домашніх та свійських тварин в притулках та в покинутих домівках.

Після деокупації півночі Київщини, було зрозуміло, різним організаціям потрібна дуже різна допомога: від їжі та медикаментів до технічної та фінансової підтримки. DL SOLUTION, в рамках внутрішньої соціально-корпоративної програми, підтримала ініціативу Олени Ніколаєнко, начальника відділу нормативно-довідкової інформації ІТ департаменту, про надання гуманітарної допомоги ветеринарній установі та притулку для тварин у селищі Бородянка, Київської області. Згідно волонтерського запиту та спільними зусиллями компанії та її співробітників, було організовано та проведено збір необхідних речей, здійснено закупівлю медикаментів та кормів для тварин, що знаходяться на лікуванні в ветеринарній клініці деокупованого селища.

«Надзвичайно приємно вкотре переконатися, що працюєш в оточенні Людей. Не дивлячись на те, що зараз життя кожного наповнене купою великих і маленьких проблем, яких тільки додалось у важкі воєнні часи, проте так багато колег знайшли можливість відгукнутись та допомогти. А піклуватися є про кого. Війна, що прокотилася Київщиною, та продовжує палати, наробила лиха не тільки людям. Безліч поранених диких та свійських тварин залишилося без допомоги. Багато домашніх улюбленців залишилось без своїх домівок та навіть люблячих родин», – говорить Олена.

З моменту деокупації Київської області, стерилізаційний центр в селищі Бородянка щоденно проводив безкоштовні операції та вакцинацію, брав на лікування важкохворих тварин та прикладав усі зусилля, щоб «пухнастики» з усієї України знайшли свою нову люблячу родину.

 

Знайомтесь – це Муха, яку привезли у ветенинарну установу небайдужі бородянці. Через декілька годин її прооперують, вакцинують та прикрасять вушко пластиковою біркою.

photo-2023-12-15-18-05-50

Контакти

Дзвінки на території України безкоштовні:

0 800 507 220

Зверніться до нас:

info@dl-sol.com.ua

Зв'язки з громадськістю:

pr@dl-sol.com.ua