Проєкт «Майстерні розвитку»

Проєкт «Майстерні розвитку» дають унікальну можливість практичного відпрацювання навичок роботи в команді, управління групою та публічних виступів

Проєкт «Майстерні розвитку»

Компанія DL SOLUTION надає співробітникам широкі можливості у побудові кар'єри як в регіональних підрозділах компанії так і в головному офісі. Воркшоп «Майстерні розвитку» центру розвитку кар’єри спрямований на формування та розвиток управлінських компетенцій працівників внутрішнього кадрового резерву та HiPo головного офісу компанії.

Проєкт «Майстерні розвитку» дають унікальну можливість практичного відпрацювання навичок роботи в команді, управління групою та публічних виступів, що вимагає систематичного підходу і наполегливої праці. В першій половині року у «Майстернях розвитку» Центру розвитку кар'єри, взяли участь працівники внутрішнього кадрового резерву компанії DL SOLUTION.

Процес навчання тривав три місяці, протягом яких учасники прослухали курс лекцій, пройшли теоретичну підготовку та відпрацювали завдання у практичних групах. Протягом насиченої програми навчання, учасники програми також відвідали майстер-клас від бізнес-тренера Сергія Біткова. Завершальним етапом навчального процесу був захист розроблених та випускних проєктів.

На етапі захисту випускних робіт, свої проєкти презентувало 3 команди та виступили з темами:

-                     «Зрілість у лідерстві. Роль особистої відповідальності»;

-        «Інформаційна гігієна та вміння працювати з інформацією - необхідні навички сьогодення».

-                      «Комунікація в бізнесі під час війни, роль зворотного зв’язку».

Учасники та запрошені експерти оцінювали команди згідно з визначеними критеріями. За підсумками та у результаті зворотного зв’язку за кількістю балів, була обрана команда-переможець – нею стала команда, яка розкрила тему «Зрілість у лідерстві. Роль особистої відповідальності».

 

Команда підійшла до розкриття теми оригінально та зуміла втримати фокус уваги до кінця. Надзвичайно цікаво учасники розповіли про стадії зрілості лідера, особисту відповідальність, вибір та метод постановки правильних питань QBQ.

Проєкт «Майстерні розвитку» надають унікальні можливості для збільшення власного професійного досвіду, розвитку навичок публічних виступів, широкі можливості роботи у крос функціональних командах, а також для саморозвитку та вдосконалення.

Контакти

Дзвінки на території України безкоштовні:

0 800 507 220

Зверніться до нас:

info@dl-sol.com.ua

Зв'язки з громадськістю:

pr@dl-sol.com.ua