DL SOLUTION: «Провідні компанії та бренди обирають DL SOLUTION»

На насиченому та конкурентному ринку, вибір дистриб'ютора є важливою складовою успіху та ефективності бізнесу

DL SOLUTION: «Провідні компанії та бренди обирають DL SOLUTION»

Компанія DL SOLUTION – надійний та стратегічний партнер для усіх учасників ринку, які цінують якість та результативність, та тих, хто прагне розвиватися.

Напої, елементи живлення, сірники, запальнички, електронні сигарети, системи нагрівання тютюну та інші товари прикасової зони формують портфель DL SOLUTION. Дана товарна диверсифікація підсилює конкурентні позиції компанії на ринку, проте основним і спеціалізованим напрямком діяльності компанії є дистрибуція та логістика тютюнових виробів.

«Ринок тютюнових виробів України одночасно є динамічним та складним сегментом, що відзначається змінами у споживчих вподобаннях, постійними інноваціями та стратегічними зрушеннями. Даний ринок пропонує не лише традиційні категорії товарів, але й постійно впроваджує новітні технології для розширення товарного портфеля компаній», – зазначають у DL SOLUTION.

Серед партнерів DL SOLUTION провідні компанії та бренди, які визначають тенденції у світі бізнесу. Встановлюючи партнерські відносини з найбільшими національними, міжнародними компаніями та виробниками, DL SOLUTION пропонує своїм клієнтам не лише широкий асортимент товарів, але й гарантує доступ до найвищих стандартів у обслуговуванні, надає необхідні послуги та інструменти для ефективного розподілу, максимальної висвітленості брендів та сприяє успішному розвитку бізнесу в умовах конкурентної та динамічної FMCG індустрії.

Контакти

Дзвінки на території України безкоштовні:

0 800 507 220

Зверніться до нас:

info@dl-sol.com.ua

Зв'язки з громадськістю:

pr@dl-sol.com.ua